
A taste
of now
Kies zelf à la carte of geniet van een culinaire reis van 4 of 5 gangen door onze chef!
Ontdek hieronder wat er deze week op het menu staat.
Vegetarische opties altijd beschikbaar.
A TASTE OF NOW
Wild Wadden oesters
4.50 p/s
Roasted bindsla, bloemkool, sesame
€ 14.50
Sardines, zuurdesem, zilt, daslook aioli
€ 16.50
Procureur, kimchi, appel-peren Limburgse stroop, Goji bessen
€ 16.50
Fusilli, lamschouder, bloemen van aglione
€ 19.50
Tonnarelli, harder, datterino, habanero, citroen
€ 18.50
Risotto, morilles, Castelmagno, salie
€ 18.50
Sandu aubergines, kikkererwtenkotelet, spitskool, smoky BBQ saus
€ 23.50
Heilbot, courgettes, San Marzano tomaten, yoghurt, mint
€ 26.50
Dubbeldoel rund bavette, haricots verts, paprika’s, linzenmiso
€ 25.50
Tartelette, crema diplomatica, Vignola kersen
€ 9.50
Broodpudding, pistache-ijs, aardbeien
€ 9.50
Kaasplateau
14.50
Desembrood met EV olijf olie en opgeklopte boter
7.50
(menu-items kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van verse ingrediënten van lokale, kleinschalige producenten)
CHEF'S MENU
BE ADVENTUROUS
4 GANGEN
€ 65.00
WIJNARRANGEMENT
€ 36.00
BE MORE
5 GANGEN
€ 75.00
WIJNARRANGEMENT
€ 45.00
Wine
Lovers
Een selectie van wijnen waar we van houden, gemaakt door kleinschalige producenten, in harmonie met de natuur.
Apritives
& Cocktails
met seizoensgebonden geselecteerde
natuurlijke ingrediënten