A taste
of now
Kies zelf à la carte of geniet van een culinaire reis van 4 of 5 gangen door onze chef!
Ontdek hieronder wat er deze week op het menu staat.
Vegetarische opties altijd beschikbaar.
A TASTE OF NOW
Wild Wadden oesters
4.50 p/s
Glazed mae-take, zoet aardappels, zwarte knoflook
14.50
Mozaiek van snoekbaars en Nori, Zeebanaan, Tapioca crisp, pickled bloemkool, koji dressing
18.50
Fazanten mousse, kimchy van radicchio rosso, peren en daikon, Brioche
17.50
Sedanini met ossenstaart Vaccinara stijl, Pecorino romano, pijboom pitten
22.50
Tortelli met “Cappello del Prete” pompoen, Buffelmelk ricotta, Mostarda di Cremona, Parmigiano 24 mesi
22.50
Risotto met wadden Zeebaars, ijskruid, Piccadilly tomaten, saffraan
23.50
Lasagnetta van knolselderij, shitake, rode kool, hazelnoten en vegan jus
24.50
Kabeljauw aged in miso van kikkererwten, broccoli crème, Pastinaak, Oerwortels
27.50
Hert biefstuk, Crapaudine bieten, palmkool, knolselderij-kastanje creme, Jus
28.50
Mandarijn meringue tartelette
11.50
Mochi Tiramisu
11.50
Kaasplateau
14.50
Desembrood met EV olijf olie en opgeklopte boter
7.50
(menu-items kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van verse ingrediënten van lokale, kleinschalige producenten)
CHEF'S MENU
BE ADVENTUROUS
4 GANGEN
€ 65.00
WIJNARRANGEMENT
€ 36.00
BE MORE
5 GANGEN
€ 75.00
WIJNARRANGEMENT
€ 45.00
Wine
Lovers
Een selectie van wijnen waar we van houden, gemaakt door kleinschalige producenten, in harmonie met de natuur.
Apritives
& Cocktails
met seizoensgebonden geselecteerde
natuurlijke ingrediënten






