
A taste
of now
Kies zelf à la carte of geniet van een culinaire reis van 4 of 5 gangen door onze chef!
Ontdek hieronder wat er deze week op het menu staat.
Vegetarische opties altijd beschikbaar.
A TASTE OF NOW
Wild Wadden oesters
4.50 p/s
Nasu dengaku aubergines, miso van hazelnoten, chia zaden, zeekraal, goji bessen
14.50
Carpaccio van kingfish, couscous “Puttanesca”, Aioli, zeebanaan
17.50
Varken buikspek, kimchi, tomaat confit
16.50
Tortelloni van olijfblad meel, kapucijners, schapenmelk ricotta, concassè van tomaten, Pecorino Romano
20.50
Tonnarelli, Pomodori Piccadilly uit Vesuvio, octopus, lamsoren
19.50
Bloemkool steak, courgette, sperziebonen, burrata, sesame
22.50
Wadden Zeebaars filet ikejime, Caponata, Agria aardappels, Bieslook emulsie
25.50
Dubbeldoel bavette, shitake, regenboog snijbiet, aalbessen
26.50
Kersen bavarois, witte chocolade, amandel crumble
10.50
Matcha-Frambozen coulant, coulis en sorbet van bosvruchten
11.50
Kaasplateau
14.50
Desembrood met EV olijf olie en opgeklopte boter
7.50
(menu-items kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van verse ingrediënten van lokale, kleinschalige producenten)
CHEF'S MENU
BE ADVENTUROUS
4 GANGEN
€ 65.00
WIJNARRANGEMENT
€ 36.00
BE MORE
5 GANGEN
€ 75.00
WIJNARRANGEMENT
€ 45.00
Wine
Lovers
Een selectie van wijnen waar we van houden, gemaakt door kleinschalige producenten, in harmonie met de natuur.
Apritives
& Cocktails
met seizoensgebonden geselecteerde
natuurlijke ingrediënten