CREATIVE
COOKING
ITALIAN
SOUL
|
Careers
|
top

A taste
of now

Ons menu blijft zich ontwikkelen, gedreven door onze wens om de Italiaanse keuken te vernieuwen met wereldse smaken en diverse invloeden, terwijl we de voorkeur geven aan kleine lokale producenten en de rijke smaken van regionale ingrediënten vieren.

Kies zelf à la carte of geniet van een culinaire reis van 4 of 5 gangen door onze chef!

Ontdek hieronder wat er deze week op het menu staat.

Vegetarische opties altijd beschikbaar.

A TASTE OF NOW

Wild Wadden oesters

4.50 p/s

Nasu dengaku aubergines, miso van hazelnoten, chia zaden, zeekraal, goji bessen

14.50
Carpaccio van kingfish, couscous “Puttanesca”, Aioli, zeebanaan

17.50
Varken buikspek, kimchi, tomaat confit

16.50
Tortelloni van olijfblad meel, kapucijners, schapenmelk ricotta, concassè van tomaten, Pecorino Romano

20.50
Tonnarelli, Pomodori Piccadilly uit Vesuvio, octopus, lamsoren

19.50
Bloemkool steak, courgette, sperziebonen, burrata, sesame

22.50
Wadden Zeebaars filet ikejime, Caponata, Agria aardappels, Bieslook emulsie

25.50
Dubbeldoel bavette, shitake, regenboog snijbiet, aalbessen

26.50
Kersen bavarois, witte chocolade, amandel crumble

10.50
Matcha-Frambozen coulant, coulis en sorbet van bosvruchten

11.50

Kaasplateau

14.50

Desembrood met EV olijf olie en opgeklopte boter

7.50

(menu-items kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van verse ingrediënten van lokale, kleinschalige producenten)

CHEF'S MENU

BE ADVENTUROUS

4 GANGEN
€ 65.00
WIJNARRANGEMENT
€ 36.00

BE MORE

5 GANGEN
€ 75.00
WIJNARRANGEMENT
€ 45.00

Wine
Lovers

Een selectie van wijnen waar we van houden, gemaakt door kleinschalige producenten, in harmonie met de natuur.

Apritives
& Cocktails

Onze cocktails worden gemaakt
met seizoensgebonden geselecteerde
natuurlijke ingrediënten
4 pics
4 pics
4 pics
4 pics
4 pics
4 pics