CREATIVE
COOKING
ITALIAN
SOUL
|
Careers
|
top

A taste
of now

Ons menu blijft zich ontwikkelen, gedreven door onze wens om de Italiaanse keuken te vernieuwen met wereldse smaken en diverse invloeden, terwijl we de voorkeur geven aan kleine lokale producenten en de rijke smaken van regionale ingrediënten vieren.

Wij serveren menu arrangementen van 3 tot 7
gangen afgestemd op uw smaak en dieetwensen.

Vegetarische opties altijd beschikbaar.

Ontdek hieronder wat er deze week op het menu staat.

BE CURIOUS

3 GANGEN
€ 49.50
WIJNARRANGEMENT
€ 27.00

BE ADVENTUROUS

4 GANGEN
€ 65.00
WIJNARRANGEMENT
€ 36.00

BE MORE

5 GANGEN
€ 75.00
WIJNARRANGEMENT
€ 45.00

BE ALL

7 GANGEN
€ 95.00
WIJNARRANGEMENT
€ 63.00

A TASTE OF NOW

ANTIPASTI

Leervis, artemide rijst, seizoensgroenten kimchi, codium, zeebanaan, citroenemulsie.
Stokvis bereid op twee manieren: sous-vide en cocchetta, met knolselderij, spitskool en emulsie.
Fazantterrine met spek, radicchio rosso, spruitjes en Limburgse appelstroop.
Mozaïek van BIO kalf, friggitelli, puree van bimi, karamellinzen en shoyu.
Gnocco fritto met wilde paddenstoelen, burrata en crème van gele eieren.
Pompoenflan met broccoli, parmezaan-zabaione en balsamico.

PRIMI

Spaghetti met pulpo, kokkels, Toscaanse aglione, Piennolo-tomaatjes en citroenzest.
Risotto met truffel, robiola roccaverano en topinamboer.
Tortelloni gevuld met pompoen en buffelricotta, afgewerkt met parmigiano.
Maltagliati met wildzwijnragù.

SECONDI

Eendenborst tam met gegrilde boletus in misomayo, aubergines en duindoorn-jus.
Hert met pastinaak, palmkool en pruimensaus.
Ikajime-zeebaars (GV) met paksoi, oerwortel, zoete aardappel en dashi beurre blanc.
Knolselderijsteak met witlof, Ustica-linzen, zwarte knoflookemulsie en vega demi-glace.

 

DESSERT 

Matchaflan met crème anglaise van gember en honeycomb.
Cremoso van vijgen-kastanje, mascarponemousse met balsamico en kletskop.
Citroen posset met Italiaanse meringue, kweeperen en granaatappel.
Sorbet van peer-gember met ricottamousse van kaneel, gecarameliseerde peer en balsamico.

(menu-items kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van verse ingrediënten van lokale, kleinschalige producenten)

Wine
Lovers

Een selectie van wijnen waar we van houden, gemaakt door kleinschalige producenten, in harmonie met de natuur.

Apritives
& Cocktails

Onze cocktails worden gemaakt
met seizoensgebonden geselecteerde
natuurlijke ingrediënten
4 pics
4 pics
4 pics
4 pics
4 pics
4 pics