CREATIVE
COOKING
ITALIAN
SOUL
|
Careers
|
top

A taste
of now

Ons menu blijft zich ontwikkelen, gedreven door onze wens om de Italiaanse keuken te vernieuwen met wereldse smaken en diverse invloeden, terwijl we de voorkeur geven aan kleine lokale producenten en de rijke smaken van regionale ingrediënten vieren.

Kies zelf à la carte of geniet van een culinaire reis van 4 of 5 gangen door onze chef!

Ontdek hieronder wat er deze week op het menu staat.

Vegetarische opties altijd beschikbaar.

A TASTE OF NOW

Wild Wadden oesters

4.50 p/s

Glazed mae-take, zoet aardappels, zwarte knoflook

14.50

Mozaiek van snoekbaars en Nori, Zeebanaan, Tapioca crisp, pickled bloemkool, koji dressing

18.50

Fazanten mousse, kimchy van radicchio rosso, peren en daikon, Brioche

17.50

Sedanini met ossenstaart Vaccinara stijl, Pecorino romano, pijboom pitten

22.50

Tortelli met “Cappello del Prete” pompoen, Buffelmelk ricotta, Mostarda di Cremona, Parmigiano 24 mesi

22.50

Risotto met wadden Zeebaars, ijskruid, Piccadilly tomaten, saffraan

23.50

Lasagnetta van knolselderij, shitake, rode kool, hazelnoten en vegan jus

24.50

Kabeljauw aged in miso van kikkererwten, broccoli crème, Pastinaak, Oerwortels

27.50

Hert biefstuk, Crapaudine bieten, palmkool, knolselderij-kastanje creme, Jus

28.50

Mandarijn meringue tartelette

11.50

Mochi Tiramisu

11.50

Kaasplateau

14.50

Desembrood met EV olijf olie en opgeklopte boter

7.50

(menu-items kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van verse ingrediënten van lokale, kleinschalige producenten)

CHEF'S MENU

BE ADVENTUROUS

4 GANGEN
€ 65.00
WIJNARRANGEMENT
€ 36.00

BE MORE

5 GANGEN
€ 75.00
WIJNARRANGEMENT
€ 45.00

Wine
Lovers

Een selectie van wijnen waar we van houden, gemaakt door kleinschalige producenten, in harmonie met de natuur.

Apritives
& Cocktails

Onze cocktails worden gemaakt
met seizoensgebonden geselecteerde
natuurlijke ingrediënten
4 pics
4 pics
4 pics
4 pics
4 pics
4 pics