CREATIVE
COOKING
ITALIAN
SOUL
|
Careers
|
top

A taste
of now

Ons menu blijft zich ontwikkelen, gedreven door onze wens om de Italiaanse keuken te vernieuwen met wereldse smaken en diverse invloeden, terwijl we de voorkeur geven aan kleine lokale producenten en de rijke smaken van regionale ingrediënten vieren.

Kies zelf à la carte of geniet van een culinaire reis van 4 of 5 gangen door onze chef!

Ontdek hieronder wat er deze week op het menu staat.

Vegetarische opties altijd beschikbaar.

CHEF'S MENU

BE ADVENTUROUS

4 GANGEN
€ 65.00
WIJNARRANGEMENT
€ 36.00

BE MORE

5 GANGEN
€ 75.00
WIJNARRANGEMENT
€ 45.00

A TASTE OF NOW

Wild Wadden oesters

€ 4.50 p/s

Groene kool, tempeh van grauwe erwten, Borlotti bonen, hazelnoot-miso, zwarte knoflook, morille

€ 15.50

Alaska slow zalm,Crapaudine bieten,monniksbaard, wasabi

€ 17.50

Mozaïek van dubbeldoel-rund en nori-zeewier, groene asperges, cured eidooier, balsamico

€ 17.50

Tonnarelli, lamschouder, limoen, koriander

€ 21.50

Tortelli, prei, doperwten, worteltjes, buffelmelkricotta

€ 18.50

Mammole-artisjokken, daslook, pijnboompitten, aardappelcrème, munt

€ 18.50

Grietfilet, aubergine, pak-soi, zeebanaan, dashi

€ 22.50

Charcoal procureur van Buitengewoon Varkens, Pommes Anna, kimchi van seizoensgroenten, BBQ-vermouthsaus

€ 23.50

Broodpudding, crumble en ijs van Avola amandelen, sinaasappelcurd

€ 9.50

Cheesecake tartelette, rabarber, aardbei, tarwe shoyu, barrique honing

€ 9.50

Kaasplateau

€ 14.50

Desembrood met EV olijf olie en opgeklopte boter

€ 7.50

(menu-items kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van verse ingrediënten van lokale, kleinschalige producenten)

Wine
Lovers

Een selectie van wijnen waar we van houden, gemaakt door kleinschalige producenten, in harmonie met de natuur.

Apritives
& Cocktails

Onze cocktails worden gemaakt
met seizoensgebonden geselecteerde
natuurlijke ingrediënten
4 pics
4 pics
4 pics
4 pics
4 pics
4 pics