
A taste
of now
Kies zelf à la carte of geniet van een culinaire reis van 4 of 5 gangen door onze chef!
Ontdek hieronder wat er deze week op het menu staat.
Vegetarische opties altijd beschikbaar.
A TASTE OF NOW
Wild Wadden oesters
4.50 p/s
Groene seizoensla, morilles, burrata, balsamico
14,50
Harderfilet uit de Wad op kolen gegaard, monniksbaard, yoghurt, mint
14,50
Tagliata van dubbeldoel ossenhaas, aardbeienvinaigrette, groene asperges
16,50
Spaghetti alla chitarra, datterino tomaten, zeekraal, bottarga
19,50
Fusilli kurkuma, sepia, doperwten, Tropea uien
18,50
Cannelloni, raapstelen, buffelmelkricotta, Parmigiano, daslook
18,50
Mammola artisjok, truffelaardappels, witte asperge
23,50
Zeebaarsfilet uit de Wad, sperziebonen, worteltjes, basilicum beurre blanc
26,50
Kemper lambout, aubergines, paprika’s, hazelnootmiso
25,50
Citroenbavarois, mirtilles, pistachenoten
9,50
Chocoladetartelette, aardbeien, balsamico
9,50
Kaasplateau
14.50
Desembrood met EV olijf olie en opgeklopte boter
7.50
(menu-items kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van verse ingrediënten van lokale, kleinschalige producenten)
CHEF'S MENU
BE ADVENTUROUS
4 GANGEN
€ 65.00
WIJNARRANGEMENT
€ 36.00
BE MORE
5 GANGEN
€ 75.00
WIJNARRANGEMENT
€ 45.00
Wine
Lovers
Een selectie van wijnen waar we van houden, gemaakt door kleinschalige producenten, in harmonie met de natuur.
Apritives
& Cocktails
met seizoensgebonden geselecteerde
natuurlijke ingrediënten