CREATIVE
COOKING
ITALIAN
SOUL
|
Careers
|
top

A taste
of now

Ons menu blijft zich ontwikkelen, gedreven door onze wens om de Italiaanse keuken te vernieuwen met wereldse smaken en diverse invloeden, terwijl we de voorkeur geven aan kleine lokale producenten en de rijke smaken van regionale ingrediënten vieren.

Kies zelf à la carte of geniet van een culinaire reis van 4 of 5 gangen door onze chef!

Ontdek hieronder wat er deze week op het menu staat.

Vegetarische opties altijd beschikbaar.

A TASTE OF NOW

Wild Wadden oesters

4.50 p/s

Ronde courgettes, morieljes, burrata, Parmigiano-crumble

14.50
Carpaccio van Zeeuwse kingfish, abrikozenceviche, ijskruid, gepekelde gojibessen

17.50
Bavette van de grill, sperziebonen, shiitake, kimchi

16.50
Tortelloni van meel van olijfboomblaadjes, tuinbonen, ricotta van schapenmelk, tomatenconcassé, Pecorino Romano

20.50
Tonnarelli met zwarte inkt, Piccadilly-tomaten uit Vesuvio, rode mul, zeekraal

19.50
Rotolo van aubergine en paprika, tempura van knoflook, kapucijners

21.50
Gegratineerde harderfilet met gele datterino, Salina-kappertjes en Lardo Iberico, bospeen, paksoi, bieslookolie

25.50
Procureur van “Buitengewoonvarkens”, spitskool, sugarsnaps, Vignola-kersen 26.50
Chocolade coulant, aardbeien, pistache

10.50
Broodpudding, ijs van tonkabonen, blauwe bessen, balsamico

9.50

Kaasplateau

14.50

Desembrood met EV olijf olie en opgeklopte boter

7.50

(menu-items kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van verse ingrediënten van lokale, kleinschalige producenten)

CHEF'S MENU

BE ADVENTUROUS

4 GANGEN
€ 65.00
WIJNARRANGEMENT
€ 36.00

BE MORE

5 GANGEN
€ 75.00
WIJNARRANGEMENT
€ 45.00

Wine
Lovers

Een selectie van wijnen waar we van houden, gemaakt door kleinschalige producenten, in harmonie met de natuur.

Apritives
& Cocktails

Onze cocktails worden gemaakt
met seizoensgebonden geselecteerde
natuurlijke ingrediënten
4 pics
4 pics
4 pics
4 pics
4 pics
4 pics