
A taste
of now
Kies zelf à la carte of geniet van een culinaire reis van 4 of 5 gangen door onze chef!
Ontdek hieronder wat er deze week op het menu staat.
Vegetarische opties altijd beschikbaar.
A TASTE OF NOW
Wild Wadden oesters
4.50 p/s
Ronde courgettes, morieljes, burrata, Parmigiano-crumble
14.50
Carpaccio van Zeeuwse kingfish, abrikozenceviche, ijskruid, gepekelde gojibessen
17.50
Bavette van de grill, sperziebonen, shiitake, kimchi
16.50
Tortelloni van meel van olijfboomblaadjes, tuinbonen, ricotta van schapenmelk, tomatenconcassé, Pecorino Romano
20.50
Tonnarelli met zwarte inkt, Piccadilly-tomaten uit Vesuvio, rode mul, zeekraal
19.50
Rotolo van aubergine en paprika, tempura van knoflook, kapucijners
21.50
Gegratineerde harderfilet met gele datterino, Salina-kappertjes en Lardo Iberico, bospeen, paksoi, bieslookolie
25.50
Procureur van “Buitengewoonvarkens”, spitskool, sugarsnaps, Vignola-kersen 26.50
Chocolade coulant, aardbeien, pistache
10.50
Broodpudding, ijs van tonkabonen, blauwe bessen, balsamico
9.50
Kaasplateau
14.50
Desembrood met EV olijf olie en opgeklopte boter
7.50
(menu-items kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van verse ingrediënten van lokale, kleinschalige producenten)
CHEF'S MENU
BE ADVENTUROUS
4 GANGEN
€ 65.00
WIJNARRANGEMENT
€ 36.00
BE MORE
5 GANGEN
€ 75.00
WIJNARRANGEMENT
€ 45.00
Wine
Lovers
Een selectie van wijnen waar we van houden, gemaakt door kleinschalige producenten, in harmonie met de natuur.
Apritives
& Cocktails
met seizoensgebonden geselecteerde
natuurlijke ingrediënten