
A taste
of now
Kies zelf à la carte of geniet van een culinaire reis van 4 of 5 gangen door onze chef!
Ontdek hieronder wat er deze week op het menu staat.
Vegetarische opties altijd beschikbaar.
CHEF'S MENU
BE ADVENTUROUS
4 GANGEN
€ 65.00
WIJNARRANGEMENT
€ 36.00
BE MORE
5 GANGEN
€ 75.00
WIJNARRANGEMENT
€ 45.00
A TASTE OF NOW
Wild Wadden oesters
€ 4.50 p/s
Witte asperges, kataifi, confit eidooier, sesam
15,50
Sepia, doperwten, cress, Artemide-rijst, coquilles
17,50
Kwartelsupreme, bloemkoolspruiten, crapaudine-bieten, rabarber
17,50
Sedanini, pesto Trapanese, palmkoolbloesem
18,50
Fusilli met kurkuma, tam konijn, mirepoix van seizoensgroenten
19,50
Aubergines, buffelmelkmozzarella, tomaat, daslook
24,50
Tarbotfilet, courgettes, worteltjes, basilicum beurre blanc
26,50
Procureur, friggitelli, spitskool, zoethout
25,50
Flantaart, aardbeien, pijnboompitten
9,50
Matcha flan, gembersaus, honeycomb-ijs
9,50
Kaasplateau
€ 14.50
Desembrood met EV olijf olie en opgeklopte boter
€ 7.50
(menu-items kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van verse ingrediënten van lokale, kleinschalige producenten)
Wine
Lovers
Een selectie van wijnen waar we van houden, gemaakt door kleinschalige producenten, in harmonie met de natuur.
Apritives
& Cocktails
met seizoensgebonden geselecteerde
natuurlijke ingrediënten