Personal
Touch
ingrediënten werken: dat was ons
weloverwogen besluit toen we in 2000
met Pianeta Terra begonnen. Creatief koken
en experimenterenis wat we het liefste doen.
Traditie en vernieuwing brengenwe met
verbeeldingskracht samen tot tongstrelende
gerechten die tegelijkertijd harmonieus
en bijzonder zijn – altijd met respect
voor de waarden van het verleden en het heden.
OONS VERHAAL ZIET U TERUG OP DE MENUKAART
een verhaal over reizen die we maakten,
culturen die we ontdekten en hartstochten
die we volgden. Een verhaal dat we graag
met u delen via de gerechten die we bereiden.
Gerechten die de lokale producten van vandaag
samenbrengen met een internationaal gevormde,
klassieke smaak.
FABIO, RAUL, LAURA
Fabio Antonini
Chef Kok
Raul Mini
Manager
Laura Martini
Sommelier
WIJ BEDANKEN OPRECHT ALLE KLEINE PRODUCENTEN WAARMEE WE SAMENWERKEN, VOLG HEN IN ONZE STORIES
Fabio
Antonini
op de gevoeligheid en bekwaamheid het rauwe
product te voelen. Met bijdrage van modern technieken
streef ik ernaar om een smaak uit te drukken,
niet te verzinnen.
Ik ben ambassadeur van de Slow Food Alliance
network of Chefs die voedsel biodiversiteit
over de hele wereld beschermt.
HUMAN
TOUCH
SLOW FOOD PRESIDIA
De Slow Food Presidia ondersteunt de kwalitatief hoogwaardige teelt van gewassen en soorten die met uitsterven bedreigd worden. Daarnaast beschermt ze unieke regio’s en ecosystemen, herstelt traditionele landbouwmethodes en beschermt lokale diersoorten en gewassen.
THE ARK OF TASTE
De Ark of Taste is een internationale catalogus van zeldzaam en bedreigd traditioneel voedsel dat cultureel en historisch verbonden is met een specifieke regio, oorspronkelijke landbouwmethode of specifiek volk. De lijst is samengesteld uit bijzondere fruitsoorten, groenten, vee en wild, kazen, broodsoorten en vleeswaren – alles op kleine schaal geteeld of bereid.